Serveis

cases

Quan un usuari entra en un edifici, hi ha una sèrie de sensacions i experiències que l’arquitectura i el disseny de l’edifici poden provocar. Aquestes sensacions són clau per a la percepció de l’espai i la seva funcionalitat. Aquests elements contribueixen a una experiència positiva i asseguren que l’edifici compleixi amb les seves funcions previstes, tant des del punt de vista pràctic com emocional. Per a més informació sobre els nostres serveis i projectes anteriors, no dubteu a contactar-nos.

Habitatge unifamiliar i farmàcia. Mont-roig del Camp
DSC00803

perit arquitecte

Un arquitecte pèrit és un professional especialitzat que actua com a expert en el camp de l’arquitectura, oferint avaluacions i opinions tècniques en assumptes relacionats amb la construcció, el disseny i la gestió d’edificis i estructures. Les seves funcions principals són: * Identificació de problemes potencials: Analitza críticament la documentació tècnica, plans, informes i altres elements rellevants per identificar problemes i avaluar responsabilitats2. Proposició de solucions: Basant-se en el seu coneixement tècnic profund, proposa solucions factibles a problemes constructius. *Mediació en disputes: Actua com a mediador imparcial i objectiu en disputes i litigis relacionats amb projectes constructius, contribuint a la presa de decisions informades. *Comunicació efectiva: Expressa les seves conclusions de manera clara i comprensible, tant per a professionals del sector com per a persones sense coneixements tècnics. *Imparcialitat i objectivitat: Manté una postura neutral, evitant influències externes i basant els seus dictàmens en fets i proves. *Coneixements legals: Posseeix coneixements bàsics de la legislació aplicable a l’àmbit constructiu, permetent-li contextualitzar les seves conclusions en el marc legal corresponent.

eficiència energètica

Assessorament en eficiència energètica i bioclimatisme amb l’objectiu de construir habitatges de baix consum energètic i responsables del medi ambient. El punt de partida d’aquest assessorament es establert pels nostres clients a través dels objectius mediambientals i d’estalvi energètic que volen aconseguir. D’aquesta manera, s’establiran les directrius a complir pel procés de disseny d’habitatge.